NEWS

Multicore-ontwerptools PolyCore naar versie 2.0

 • May 1, 2012


Article by Pieter Edelman for Dutch publication Bits&Chips

Polycore Software brengt versie 2.0 uit van Poly-Platform, zijn softwareplatform voor het ontwikkelen van multicore systemen. Poly-Platform bestaat uit een verzameling gereedschappen en een runtime communicatie-engine waarmee bestaande code makkelijker naar een multicore-omgeving geport kan worden.

Versie 2.0 verbetert de tools voor geheugenorganisatie en voegt functionaliteit toe om efficiency van de doelsystemen verder te verbeteren. De grondslag hiervoor word gelegd door verbeteringen in Poly-Mapper, een grafische configuratietool die de applicatiefuncties naar multicore-architecturen mapt. Het nieuwe geheugenmanagement in Poly-Mapper helpt de ontwikkelaar beter met geheugenorganisatie en -structuur en genereert de benodigde code vanuit dit model. De gebruiker kan geheugengebruik over het systeem definiëren en interprocessorcommunicatie fijnmazig regelen.

Verder introduceert Poly-Platform 2.0 porteerbare geheugen-maps, verbeterde bronconfiguratie, -management en -monitoring, en boodschap-scheduling.

Read article at Bits&Chips

 

 

 

Comments are closed.

 
 • CONTACT

  POLYCORE SOFTWARE
  533 AIRPORT BLVD., SUITE 400 BURLINGAME, CA 94010 USA
     
  +1 (650) 570-5942
 • EMAIL US

  Name

  Email